12 sate din judeţul Botoşani sunt încă izolate, iar 18 drumuri judeţene sunt blocate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe drumuri judeţene şi naţionale din judeţul Botoşani au fost blocate zile întregi. FOTO Adevărul
Mai multe drumuri judeţene şi naţionale din judeţul Botoşani au fost blocate zile întregi. FOTO Adevărul

Un număr de 12 sate din judeţul Botoşani sunt încă izolate din cauza zăpezii, iar 18 drumuri judeţene sunt de asemenea blocate în Botoşani, Vaslui, Neamţ, Bacău, Călăraşi şi Vrancea, rezultă dintr-o notă discutată în şedinţa de sâmbătă a Guvernului.

Din totalul drumurilor judeţene blocate, opt sunt în Botoşani, cinci în Vaslui, două în Neamţ şi câte unul în Bacău, Călăraşi şi Vrancea.

„Nu există drumuri naţionale, căi ferate, căi de navigaţie fluviale sau puncte de trecere frontieră închise. În cursul zilei de 21 decembrie, măsura suspendării cursurilor a rămas în vigoare pentru patru unităţi din Botoşani şi şase unităţi din Galaţi“, informează Guvernul.

Miercuri seara, premierul Victor Ponta a declarat că toate drumurile naţionale din zona Botoşani vor fi deblocate în noaptea de miercuri spre joi, iar drumurile judeţene vor fi libere joi.

Sâmbătă, Guvernul a decis să scoată din rezervele de stat 20 tone motorină pentru judeţul Botoşani şi 19,5 tone motorină pentru judeţul Vrancea.

Marţi, ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a anunţat că a propus premierului ca Guvernul să scoată de la rezerva de stat o cantitate totală de 100 tone motorină pentru a fi folosită de către utilajele de deszăpezire din judeţele Botoşani, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Iaşi.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite