VIDEO Fostul secretar de stat Andrei Kocsis, implicat într-un accident de circulaţie în Ciceu-Mihăieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, un microbuz care transporta persoane s-a răsturnat pe Drumul Naţional 17, în localitatea Ciceu Mihăieşti. Se pare că la volanul autoturismului furgonetei pe care a lovit-o microbuzul se afla fostul secretar de stat al Autorităţii Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie, Andrei Kocsis.


Accidentul a avut loc în această dimineaţă pe DN 17, în localitatea Ciceu Mihăieşti. A fost implicat un microbuz care s-a răsturnat în decor şi o furgonetă, care se pare, era condusă de fostul preşedinte al UDMR Bistriţa-Năsăud şi şef al Autorităţii Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie, Andrei Kocsis.

Potrivit Dejeanul.ro, fostul secretar de stat s-a încadrat pentru a vira la stânga, iar conducătorul microbuzului nu a reuşit să oprească la timp şi pentru a evita impactul cu furgoneta a virat de volan stânga şi a ajuns în şanţul de pe marginea şoselei, unde s-a răsturnat.

Microbuzul transporta 7 pasageri care se întorceau din Italia şi se îndreptau spre Iaşi. Aceştia au reuşit să iasă singuri din microbuz, doi dintre ei fiind răniţi uşor. Aparatul etilotest a arătat că niciunul dintre şoferi nu a consumat alcool. 

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite