UPDATE Senatorul Ioan Deneş, primul liberal din teritoriu care a părăsit PNL pentru PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul Ioan Deneş, a anunţat că după 13 ani în care a făcut parte din PNL va părăsi formaţiunea politică pentru a se alătura social-democraţilor.

UPDATE: „Suntem indignaţi să constatăm că un om care a beneficiat mai bine de 12 ani de susţinerea şi încrederea membrilor şi simpatizanţilor PNL, care a fost investit cu trei mandate succesive de consilier judeţean şi apoi cu unul de senator a făcut acest pas regretabil, trădând încrederea tuturor”, a precizat într-un comunicat de presă preşedintele PNL BN, Stelian Dolha.


„Începând de astăzi am decis să îmi dau demisia din PNL şi să continui să reprezint  Colegiul 2 Senat alături de PSD. Voi activa începând de luni în grupul parlamentar PSD”, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul Ioan Deneş.

Acesta a mai precizat că aceasta a fost una dintre cele mai grele decizii ca om politic şi ca senator şi că aceasta a fost luată în urma consultării cu primarii care l-au susţinut în alegerile din 2012.

„Am încercat să-l anunţ şi pe preşedintele PNL BN Stelian Dolha, însă nu mi-a răspuns la telefon. Regret că a trebuit să iau această decizie. Trebuie în continuare să pun umărul ca cetăţenii din Colegiul 2 să fie reprezentaţi la putere şi la guvernare, drept urmare am făcut acest pas”, a completat senatorul.

Ioan Deneş este primul liberal bistriţean care şi-a anunţat trecerea la PSD după ruperea USL.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, atât preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan, cât şi preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea, prezent şi el la Bistriţa, au ţinut să precizeze că PSD nu a început să dea telefoane să-i atragă în partid pe liberali, dar nu se supără dacă aceştia aleg să li se alăture.

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite