UPDATE: Percheziţii la persoane şi firme din domeniul materialelor de construcţii. Prejudiciu de 40 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

14 percheziţii se desfăşoară în această dimineaţă în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul cauzat ar ajunge la 40 de milioane de lei.

UPDATE: În urma percheziţiilor, poliţiştii au confiscat documente contabile, tehnică de calcul, ştampile şi carduri bancare. De asemenea, poliţiştii vor pune în aplicare şapte mandate de aducere.

„Activităţile au vizat persoane bănuite că, în perioada 2011-2014, ar fi creat un circuit fictiv, prin intermediul căruia erau tranzacţionate sume importante de bani aferente unor achiziţii şi livrări de materiale de construcţii şi produse de larg consum din ţară şi din spaţiul intracomunitar”, precizează reprezentanţii poliţiei române într-un comunicat de presă.

Nu mai puţin de 70 de poliţişti desfăşoară în această dimineaţă 14 percheziţii în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, la mai multe locuinţe şi sedii ale unor societăţi comerciale.

„Activităţile vizează mai multe persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani prin efectuarea unor tranzacţii comerciale cu materiale de construcţii”, se arată într-un comunicat al poliţiei clujene.

Se pare că prejudiciul cauzat de către suspecţi ajunge la 40 de milioane de lei. Firmele şi persoanele percheziţionate desfăşoară activităţi în domeniul materialelor de construcţii.



Mai puteţi citi:

Zeci de percheziţii în Mureş, Bistriţa şi Cluj, la persoane şi firme suspectate de evaziune fiscală

Poliţiştii au dat de urma autorilor jafurilor ca în filme care au băgat în sperieţi oamenii de afaceri de pe Valea Someşului



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite