Un TIR a intrat într-o casă, după ce a lovit o maşină de pâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabina TIR-ulul s-a oprit într-o casă, avariind-o
Cabina TIR-ulul s-a oprit într-o casă, avariind-o

În această dimineaţă, un TIR a intrat într-o casă, asta după ce a lovit o maşină de pâine care staţiona. Se pare că şoferul TIR-ului a încercat să evite un tractor şi un taximetrist, când a pierdut controlul volanului şi a lovit microbuzul şi mai apoi casa. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, în localitatea Prundu Bârgăului. TIR-ul venea din Sîngeorz-Băi şi se îndrepta spre Mureşenii Bârgăului, pentru a fi încărcat. 

În Prundul Bârgăului, la doi paşi de localitatea unde trebuia să ajungă, şoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului, după ce ar fi evitat un tractor şi un taximetrist, a lovit un microbuz de pâine care staţiona şi s-a oprit într-o casă. 

Proprietarii casei dormeau în momentul producerii accidentului, fiind treziţi de o bubuitură puternică. Din fericire nimeni nu se afla în camera în care a ajuns cabina TIR-ului. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit. 

La locul accidentului au ajuns şi cei de la Control Trafic. În urma verificărilor, aceştia l-au amendat pe şoferul TIR-ului cu 4000 de lei, pentru că nu avea diagramă.

Vă mai recomandăm:

Accident cu doi morţi în oraşul Năsăud. Un autoturism a lovit trei TIR-uri staţionate

Un bărbat a murit după ce a încercat să traverseze un drum naţional fără să se asigure

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite