Un tânăr a murit, după ce a gonit cu viteză pe un drum judeţean şi s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 24 de ani din localitatea bistriţeană Şirioara a murit duminică noaptea, după ce a mers cu viteză pe un drum judeţean, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp. S

Duminică noaptea a avut loc un accident mortal pe DJ 151, între localităţile Şintereag şi Şieu Odorhei. Din primele informaţii, şoferul unui autoturism care circula cu viteză, a piedut controlul volanului, a mers mai bine de 150 de metri pe acostament, după care s-a răstunat în afara părţii carosabile, pe un câmp.

„Din primele cercetări, un autoturism având conducătorul auto şi doi pasageri, a pierdut controlul direcţiei de mers, a rulat parţial pe acostament, ultterior s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat mai în faţă. A rulat 150 de metri pe şanţul de pe marginea drumului. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto”, subinspector Pop Vasile. 

Echipajele medicale ajunse la faţa locului au găsit trei tineri, şoferul fiind în stop cardio-respirator. Medicii au început manevrele de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat, fiind nevoiţi să declare decesul.

Ceilalţi doi tineri au fost şi ei răniţi, însă nu le este pusă viaţa în pericol. Acul vitezometrului s-a oprit la 140 de km/h. Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare. 

Şoferul şi încă un pasager sunt din localitatea Şirioara, situată la doar câţiva kilometri de locul producerii accidentului. Celălalt pasager este din localitatea Şieu-Odorhei, la limita căreia s-a produs accidentul.

„Ne-am deplasat la un accident rutier, unde am găsit trei victime, una dintre victime era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare, s-a declarat decesul la faţa locului. Celelalte victime au prezentat răni minore care nu le-a pus viaţa în pericol”, a declarat medicul SMURD, Brad Sabina.  

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite