Un bărbat a ajuns legumă după ce a fost lovit cu un boloboc în cap de prietenul de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost lovit de către prietenul de pahar în cap cu un boloboc FOTO: Adevărul/Arhivă
Bărbatul a fost lovit de către prietenul de pahar în cap cu un boloboc FOTO: Adevărul/Arhivă

Neobişnuitul incident s-a produs vineri seara în oraşul Năsăud. Un bărbat de 69 de ani a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit în cap cu un boloboc, s-a prăbuşit pe asfalt şi a dat cu capul de un bolovan. Culmea, cearta cu agresorul a pornit tocmai de la bolobocul în cauză.

Vineri seara, în timp ce se aflau în faţa unui chioşc din Năsăud, un bărbat de 69 de ani şi unul de 40 s-au luat la ceartă de la un boloboc. Deşi pare greu de crezut, unealta a devenit armă, bărbatul de 40 de ani lovindu-l în cap cu bolobocul pe cel de 69 de ani. 

Acesta din urmă s-a prăbuşit pe asfalt şi s-a lovit la cap de un bolovan. Bărbatul a fost găsit în plină stradă de către medicii ajunşi la faţa locului zăcând inconştient, în coma profundă. 

Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral grav şi îi curgea sânge dintr-o ureche. Ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, medicii aplicând manevre de resuscitare mai bine de 50 de minute. 

Ca prin minune, medicii au reuşit să-l stabilizeze, însă acesta se află în continuare în coma profundă, fiind ventilat mecanic. La scurt timp după această agresiune, cel care a comis-o s-a predat la poliţie. 

Vă mai recomandăm:

Tânărul cu probleme psihice care şi-a omorât mama cu un topor rămâne pe perioadă nedeterminată la Psihiatrie

Un bistriţean şi-a ucis vecinul şi a fugit în pădure, călare pe cal. Criminalul a fost prins acasă, când s-a întors să-şi hrănească animalele

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite