Trei tineri au scăpat cu viaţă după o cascadorie ca în filme pe un drum naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a rămas suspendat pe poarta unui localnic
Autoturismul a rămas suspendat pe poarta unui localnic

Duminică noaptea, trei tineri au fost autorii unei cascadorii ca în filme. Maşina în care se aflau a lovit două capete de pot, au rupt un stâlp de beton, după care s-a oprit, suspendată în poarta unui localnic. Totul s-a petrecut pe DN17, în localitatea Şieu Măgheruş. În ciuda acestei „aventuri”, cei trei au scăpat cu viaţă.

Accidentul s-a produs duminică, după miezul nopţii, pe DN17, pe raza localităţii Şieu Măgheruş. Autoturismul, înmatriculat în Timiş, în care se aflau trei tineri, doi băieţi de 22 şi 24 de ani şi o tânără de 18 ani din Timişoara, se îndreptau spre Bistriţa în momentul producerii accidentului.

Potrivit şoferului, în faţa sa a avut loc o depăşire riscantă, iar acesta a fost orbit cu farurile celor implicaţi, a tras dreapta, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a lovit două capete de pod, a făcut praf un stâlp de beton, după care s-a oprit în poarta unui localnic, suspendată. 

În urma impactului puternic, părţi din autoturism au fost împrăştiate pe zeci de metri. Se pare că şoferul circula cu viteză. Preţ de un sfert de oră, circulaţia în zonă a fost întreruptă, pentru a putea interveni echipa de la Electrica, de care aparţinea stâlpul doborât. 

accident bistrita 2

Deşi autoturismul a fost făcut praf, cei trei au reuşit să iasă singuri din autoturism, iar rănile pe care le au nu le pun viaţa în pericol. 

„Cele trei victime au fost găsite cu traumatisme cranio-cerebrale şi traumatisme de membre superioare şi inferioare. Toate trei şi-au pierdut conştienţa. Victimele au fost transportate la CT, urmând ca mai apoi să fie transferate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa”, a declarat medicul de pe SMURD Gheorghe Muthi. 

Vă mai recomandăm:

Un bărbat a murit pe un drum naţional, după ce a fost călcat de două maşini şi aruncat de pe un sens de mers pe altul

Un bătrân este în stare gravă, după ce a fost lovit de un camion condus de un tânăr care era în prima zi de muncă

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite