Tânăra care a murit lovită de o maşină în Portugalia a mai salvat două vieţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce şi-a salvat copilaşul de trei ani folosindu-şi trupul drept scut, Emanuela Ivan a reuşit să prelungească viaţa a încă doi copii de 10 şi respectiv 11 ani cărora le-a donat singurele organe care se mai pretau transplantului.

Potrivit Antenei 1, familia tinerei care şi-a pierdut viaţa în data de 13 decembrie după ce a stat în comă cinci zile şi-a dat acordul ca Emanuela să doneze singurele organe care mai puteau fi transplantate: inima şi unul dintre rinichi.

Organele femeii au salvat doi copii, unul de 10 şi altul de 11 ani, după ce în urmă cu mai bine de o săptămână şi-a salvat puiul de trei ani cu propriul corp când a fost lovită în plin cu maşina de un om de afaceri portughez.

Emanuela Ivan a mai trăit cinci zile, după care o hemoragie internă a răpus-o. Potrivit mamei sale, tânăra a presimţit că ceva rău se va întâmpla, spunându-i uneia dintre surori să aibă grijă de fetiţa sa de trei ani în caz că păţeşte ceva.

Familia Emanuelei din România a primit o veste bună luni, preotul din comunitatea românească anunţând că s-a strâns suma de 10.000 de euro necesară pentru repatriere. Trupul tinerei urmează să ajungă în Poiana Stampei, unde locuia familia sa de ani buni, zilele acestea.

Vă mai recomandăm:

FOTO O tânără din Bistriţa-Năsăud s-a sinucis în Irlanda, după o ceartă cu iubitul. Familia încearcă să adune bani să o aducă în ţară

FOTO Organele fetiţei care a murit spânzurată accidental cu o pătură au salvat alţi trei copii


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite