Tânăr rănit grav la cap de un lemn, într-o pădure din Bistriţa-Năsăud, preluat de un elicopter SMURD

0
0
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

Un bărbat de 27 de ani s-a rănit grav cu un lemn în zona capului, marţi după-amiază, într-o pădure din Bistriţa-Năsăud, el fiind preluat în comă de către un echipaj aerian al SMURD pentru a fi transportat la spital. Bărbatul ar fi tăiat lemne din pădure când s-a lovit la cap, iar însoţitorii săi au sunat la 112.

Incidentul a avut loc într-o zonă montană din apropiere de localitatea Zagra, unde bărbatul de 27 de ani ar fi fost la tăiat de lemne.

Însoţitorii săi au sunat la 112 şi au relatat că acesta s-a rănit grav la cap cu un lemn, fără să precizeze împrejurările accidentării, iar primul echipaj medical a reuşit să ajungă la victimă după aproximativ 30 de minute.

„Zona în care se afla victima, cu o rană gravă la cap, este montană, împădurită şi greu accesibilă. Echipajul medical iniţial al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a primit sprijin de la un al doilea echipaj, care a ajuns după alte 30 de minute, dar şi de la Salvamont”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Potrivit acestuia, deşi iniţial victima era conştientă, starea acesteia s-a înrăutăţit, astfel că s-a apelat la un elicopter SMURD pentru transferul pacientului la spital.

”Elicopeterul a aterizat în apropiere, iar la momentul preluării bărbatul era în comă”, a mai declarat Marius Rus. 

Poliţiştii urmează să stabilească în ce împrejurări a fost rănit bărbatul

Mai multe - Bistriţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite