UPDATE Suspectul audiat de procurori în cazul tânărului găsit decapitat la Brastavăţu a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia, şocată de cele întâmplate, a arătat o fotografie cu Daniel (băiatul în blugi albaştri, din centru)
Familia, şocată de cele întâmplate, a arătat o fotografie cu Daniel (băiatul în blugi albaştri, din centru)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care au preluat cauza, au în vizor o persoană pe care o suspectează că ar avea legătură cu cazul de moarte suspectă de la Brastavăţu, localitate în care marţi-dimineaţă a fost descoperit un cadavru decapitat.

UPDATE: Suspectul, un bărbat de 20 ani, din Brastavăţu, audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, ieri-după amiază, în urma cercetărilor desfăşurate la Brastavăţu, a fost reţinut marţi-seară pentru 24 de ore.

Ştirea iniţială

În  cazul de la Brastavăţu există suspiciuni de omor, cauza fiind preluată de Procurorii de pe lângă Parchetul Tribunalului Olt. Prim-procurorul Parchetului, Anca Anuţa, a declarat că în acest caz încă se audiază martori la faţa locului, se adună probe, procurorul de caz fiind în continuare la Brastavăţu, dar şi că există deja un suspect, un bărbat de 20 de ani, din localitate. „Nu am reţinut încă pe nimeni. Avem un suspect, un tânăr de 20 de ani, din localitate, urmează să luăm măsuri, deocamdată nu pot spune mai multe, se fac acte în continuare“, a spus Anuţa, pentru Adevărul.

Marţi-dimineaţă, un bărbat din localitatea Brastavăţu a alertat autorităţile după ce, pe un drum de la marginea localităţii, a descoperit un cadavru decapitat. După câteva zeci de minute a fost găsit şi capul victimei şi s-au făcut primele cercetări la faţa locului. Necropsia urmează să fie efectuată mâine, pentru a se stabili dacă victima, un băiat de 14 ani, din Brastavăţu, care a fost văzută ultima dată în viaţă luni-seara, şi-a pierdut viaţa înainte de a fi devorată de animale. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite