Spectacolul oferit de soare a atras zeci de bistriţeni în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de bistriţeni de toate vârstele au ales să admire spectacolul oferit de soare chiar în centrul oraşului, pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Un club din municipiu le-a pus la dispoziţie celor prezenţi ochelari speciali şi trei telescoape pentru a putea să admire eclipsa parţială de soare.

Agitaţie mare vineri la prânz pe Pietonalul Liviu Rebreanu din centrul municipiului. Zeci de bistriţeni de toate vârstele au ales să surprindă eclipsa parţială de soare chiar în centrul oraşului.

Acolo, au fost montate trei telescoape, cu ajutorul cărora bistriţenii au putut urmări spectacolul oferit de soare. Nu au lipsit nici fotografii, care, folosindu-se de protecţie specială, au încercat să surprindă spectacolul şi în imagini.

Vineri, în jurul prânzului, te teritoriul României a putut fi urmărită eclipsa parţială de soare. Următoarea va putea fi urmărită abia peste 5 ani, în data de 21 iunie 2020.

Vă mai recomandăm:

Eclipsa de Soare - cum s-a văzut din unul dintre puţinele locuri unde Soarele a fost acoperit în totalitate

FOTO Luna a muşcat din Soare. Record de participare la Observatorul Astronomic din Timişoara pentru un fenomen deosebit de spectaculos




 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite