POS Transporturi a făcut economii de 389 de milioane de euro din corecţiile financiare, care vor merge pe modernizarea drumurilor naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute astăzi la Bistriţa, Marcel Boloş, directorul Autorităţii de Management POS Transport, a declarat că  s-au făcut economii de 389 de milioane de euro din corecţiile financiare aplicate diferitelor proiecte pe transport. Potrivit acestuia suma va merge pe modernizarea drumurilor naţionale.


Corecţiile financiare aplicate de către Autoritatea de Management POS Transport au generat economii în valoare de 389 de milioane de euro, sumă care, potrivit directorului Marcel Boloş, se vor întoarce tot la drumuri.

"Suma intenţionăm să o folosim în cadrul Autorităţii de Management POS Transport, la propunerea pe care o are Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi. Intenţionăm să îi susţinem în modernizările de drumuri naţionale," a precizat în cadrul conferinţei de presă de astăzi Marcel Boloş, directorul POS Transport.

Potrivit acestuia în acest moment, din suma economisită s-au făcut angajamente pentru trei drumuri naţionale: DN 56 Craiova-Calafat, DN 66 – Rovinari-Petroşani şi DN 76 Şoimuş-Oradea. Suma care va fi direcţionată pentru aceste trei drumuri naţionale ajunge la 256 de milioane de euro.

De asemenea, 76,5 milioane de euro vor merge la două drumuri naţionale care traversează judeţul Bistriţa-Năsăud. Este vorba despre DN17C (Năsăud – Vişeu) şi DN17 D (Beclean – Salva – Năsăud – Cârlibaba).

Vă mai recomandăm:

Dan Şova: „Bistriţa-Năsăud are printre cele mai proaste drumuri din ţară”

Dan Şova: „Am avut 680 de milioane de euro datorii şi le-am achitat pe toate”


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite