Dan Şova: „Am avut 680 de milioane de euro datorii şi le-am achitat pe toate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, a fost prezent astăzi în Bistriţa-Năsăud, pentru a evalua starea drumurilor. În cadrul conferinţei de presă acesta a precizat că datoriile în valoare de 680 de milioane de euro avute de CNADNR au fost achitate.


„Când am preluat CNADNR-ul l-am preluat într-o situaţie dramatică: 680 de milioane de euro datorii. Le-am achitat pe toate. Guvernul a alocat cei mai mulţi bani din istoria post-decembristă a României pentru drumuri: un miliard şi 200 de milioane de euro. N-am avut ce să facem. S-au achitat toate lucrările făcute până la sfârşitul lunii mai,” a precizat în cadrul conferinţei de presă de la Bistriţa, Dan Şova.

Acesta a mai spus că nu au rămas foarte mulţi bani pentru investiţii anul acesta, însă la anul alta va fi situaţia, întrucât „nivelul de investiţii în drumuri nu va fi mai mic, ci va fi mai mare”, a completat ministrul delegat pentru Proiecte de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova.

Vă mai recomandăm:

Şefii Companiei Naţionale de Autostrăzi au încasat prime de peste 4.500 de euro, angajaţii ameninţă cu grevă japoneză

Gaura neagră Bechtel, astupată după 10 ani. INFOGRAFIE: Miniştrii perindaţi pe la Transporturi şi „realizările” lor în perioada Bechtel

 

 


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite