Popa’S Academy încearcă să intre în Cartea Recordurilor fără Popa Popa’S FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caricaturistii încearcă să stabilească un record mondial la Bistriţa
Caricaturistii încearcă să stabilească un record mondial la Bistriţa

Caricaturistul Ştefan popa Popa'S nu a ajuns la Bistriţa pentru a participa la maratonul de caricatură organizat de academia sa duminică, recordul mondial rămânând să fie bătut doar de învăţăceii săi.

Trei caricaturişti din Constanţa, Suceava şi Orşova, membrii ai Popa'S Academy încearcă să realizeze 3000 de caricaturi în zece ore, pentru a reuşi să stabilească un record mondial. Sute de elevi de la toate şcolile din Bistriţa au fost aduşi de învăţători şi diriginţi pe pietonalul Liviu Rebreanu pentru a sta de modele artiştilor care încearcă să intre în Cartea Recordurilor.

Caricaturistii încearcă să stabilească un record mondial la Bistriţa

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO

Leonte Năstase din Constanţa, Ovidiu Ambriozie Borta din Suceava şi Cătălin Bilea din Orşova încearcă să suplinească locul caricaturistului Ştefan Popa Popa'S care nu a reuşit să ajungă la Bistriţa deoarece a fost chemat la Vatican la un curs de perfectare. „La Vatican nu te duci când vrei tu ci când te cheamă, de aceea înţelegem absenţa dânsului", a declarat primarul Ovidiu Creţu despre Ştefan Popa Pop'S.

Şansele ca recordul să nu fie totuşi stabilit încep să devină tot mai mari de la oră la oră, deoarece se pare că artiştii nu s-au încadrat în graficul prevăzut. „Este posibil să nu reuşim, dar acest lucru nu trebuie să ne descurajeze. Important este faptul că am avut parte în oraşul nostru de o acţiune atât de frumoasă şi sute, chiar mii de bistriţeni se vor alege cu caricaturi realizate de unii dintre cei mai buni caricaturişti din ţară", a declarat Creţu.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite