Poliţia încă îl caută pe cel care a jefuit o bancă din Bistriţa marţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia bistriţeană nu a reuşit să dea de urma celui care a jefuit o bancă marţi dimineaţa. Chiar în ziua jafului, un suspect a fost audiat, însă, se pare, poliţiştii nu au reuşit să îl lege de atac şi l-au lăsat să plece. Deşi au trecut mai bine de 48 de ore de la jaf, presa încă nu a primit un portret robot al atacatorului.

Marţi dimineaţa, filiala băncii Raiffeisen dintr-o zonă circulată a Bistriţei, a fost jefuită. Un bărbat înarmat a intrat în bancă, s-a aşezat la rând în spatele unei femei, după care a scos un pistol şi l-a pus la capul casieriţei, căreia i-a cerut să pună banii din casierie într-un rucsac. 

După ce casieriţa a pus banii în rucsac, bărbatul s-a făcut nevăzut. Martorii spun că acesta a fugit pe o străduţă din spatele băncii. Poliţia a fost alertată de jaf de către o femeie care s-a aflat în bancă la coadă. De asemenea, după ce bărbatul a ieşit din bancă, una dintre angajate a apăsat butonul de panică.

Marţi seara, la mai bine de 12 ore de la atac, la Vama Siret a fost oprit un cetăţean româno-ucrainean, care avea asupra sa o sumă de bani. Acesta a fost adus la Bistriţa la audieri, însă, în cursul zilei de miercuri bărbatul ar fi fost lăsat să plece. Surse susţin că poliţiştii nu au reuşit să îl lege de atac şi au fost nevoiţi să-l lase să plece.

Tot miercuri, Sorin Corlăţean, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Bistriţa a dezvăluit faptul că s-a început un dosar penal „in rem” pentru tâlhărie calificată. 

La 48 de ore, poliţia bistriţeană tot nu a dat de urma atacatorului. Culmea este faptul că mass-media nu a primit niciun portret robot, deşi IPJ Bistriţa-Năsăud are un specialist în aşa ceva şi tehnica necesară.  

Atacatorul are în jur de 30 de ani, iar în momentul producerii jafului purta o bluză albă, blugi, şapcă albă pe cap şi ochelari de soare. Specialiştii spun că acesta nu este un amator, iar jaful nu a fost unul întâmplător. 

Vă mai recomandăm:

Un bărbat dintr-o comună bistriţeană şi-a înscenat un jaf în propria locuinţă

Firma baronului lemnului Traian Larionesi, călcată de hoţi. Aceştia i-ar fi luat un seif cu 180.000 de lei

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite