Poliţia Bistriţa a plătit peste 970 de lei pe un set de anvelope de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul nu era băut, spun poliţiştii (foto: adevarul.ro)
Şoferul nu era băut, spun poliţiştii (foto: adevarul.ro)

Toate maşinile din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au fost dotate deja cu cauciucuri de iarnă noi. IPJ Bn a plătit 64.500 de lei pentru dotarea tuturor maşinilor pentru iarnă

Anul acesta toate maşinile IPJ BN au primit cauciucuri de iarnă, după ce anul trecut nu au beneficiat de echipament specia pentru iarnă. „Suntem singurii participanţi la traficul auto care avem toate maşinile echipate cu cauciucuri de iarnă. Parte dintre maşini au avut şi anul trecut, parte nu, acum toate maşinile sunt pregătite pentru sezonul rece. Alocarea bugetară de anul acesta ne-a permis să achiziţionăm dotările necesare", a explicat comandantul IPJ BN, comisarul şef Ovidiu Mureşan.

La nivelul IPJ BN au fost dotate cu cauciucuri de iarnă 66 de maşini, suma totală plătită pentru achiziţionarea cauciucurilor noi a fost de 64.500 de lei. "Un set de patru anvelope noi de calitate superioară pentru Loganuri ajunge undeva în jur la 1200 de lei, deci la acest preţ probabil s-au cumpărat cauciucuri de o calitate inferioară", a explicat un vânzător de cauciucuri din Bistriţa.

Odată cu venirea sezonului rece şi a precipitaţiilor de iarnă, poliţiştii vor organiza puncte de control în anumite locaţii cheie de pe drumurile naţionale din judeţ. „Vom amenaja un punct de verificare la Valea Străjii. Acolo vom opri maşinile şi le vom bloca şi pe cele care nu sunt dotate şi nu vor putea urca în pasul Tihuţa", adaugă Mureşan.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite