Peisaj de poveste în Pasul Tihuţa. Drumarii asigură că nu sunt probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi noaptea a nins prima dată în această iarnă în Pasul Tihuţa şi în Bistriţa-Năsăud. Drumarii au intervenit deja cu 40 de tone de sare şi 6 autobasculante cu lamă şi răspândire şi asigură că drumul este curat şi se circulă fără probleme.

Prima zăpadă a venit în Bistriţa-Năsăud în Pasul Tihuţa, zona cu cele mai multe probleme pentru şoferi pe timp de iarnă. Zăpada s-a depus, formând un covor alb de 3-4 centimetri. Temperatura înregistrată în Pasul Tihuţa este de 2 grade.

„A nins în această noapte şi spre dimineaţă. Deja am intervenit cu 40 de tone de sare şi 6 autobasculante cu lamă şi răspândire. La această oră se circulă bine, drumul este curat, nu sunt probleme”, a declarat pentru Adevărul, şeful Secţiei Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Alexandru Slavita.

În acest moment sunt pregătite 2000 de tone de sare pentru zona Piatra Fântânele. Alexandru Slavita a asigurat încă de acum câteva zile că drumarii sunt pregătiţi şi că nu vor fi luaţi prin surprindere de prima ninsoare.

20 de judeţe din nord-estul ţării, printre care şi Bistriţa-Năsăud, se află sub cod galben de ninsori. Atenţionarea este valabilă până vineri la prânz.

Vă mai recomandăm:

Cu un cod galben de ninsori pe cap, drumarii promit că zăpada nu-i va lua prin surprindere iarna aceasta

Lapoviţă, ninsoare şi vânt puternic în Muntenia, Transilvania şi Moldova

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite