O femeie este în stare gravă după ce a rămas suspendată cu maşina pe un gard

0
0

O femeie este în stare gravă, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier, iar în urma impactului cu un alt autoturism, a rămas suspendată, cu roţile în sus pe un  gard, lângă un drum naţional intens circulat.

Un grav accident de circulaţie a avut loc în jurul orei 13:00, pe DN17, drumul naţional care leagă Transilvania de Moldova. Accidentul s-a produs în localitatea componentă Unirea, la doi paşi de Bistriţa.

Din primele informaţii rezultă că o şoferiţă care voia să iasă dintr-o staţie peco în drumul naţional nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate celor care circulau pe DN17 şi a acroşat cu maşina un autoturism care circula pe relaţia Bistriţa-Livezile.

În urma impactului, autoturismul acroşat a fost aruncat în gardul unei locuinţe, unde a rămas suspendat, cu roţile în sus.

În autoturism se aflau şoferul şi o femeie, care a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii, având nevoie de ajutorul pompierilor pentru a se elibera. Femeia, care era pasageră în autoturism, a fost grav rănită. Rănit a fost şi bărbatul de la volan. Şoferiţa care a provocat accidentul însă, nu numai că nu şi-a avariat prea tare autoturismul, ci a scăpat şi fără nicio zgârietură.

„A fost extrasă victima încarcerată  (femeie) şi predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Prezintă traumatism cranian şi alte leziuni şi traumatisme. Cealaltă victimă ( bărbat) a fost preluată de echipajul SAJ – conştientă, cu traumatisme şi leziuni. Este transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD Bistriţa pentru îngrijiri medicale suplimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa, Marius Rus.

Imagine indisponibilă

Pasagera din dreapta a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului FOTO: ISU Bistriţa

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite