O femeie de 77 de ani din Bistriţa-Năsăud a murit din cauza gripei. Aceasta avea şi alte afecţiuni şi nu fusese vaccinată

0
0

Săptămâna trecută s-a înregistrat primul deces din cauza gripei în Bistriţa-Năsăud. Este vorba despre o femeie de 77 de ani din localitatea Ciceu Giurgeşti, care avea şi alte afecţiuni şi nu fusese vaccinată. De asemenea, alte două femei în vârstă au murit din cauza pneumoniei, săptămâna precedentă.

O femeie de 77 de ani din localitatea Ciceu Giurgeşti a murit în data de 18 februarie, la spital, după ce a făcut o formă gravă de gripă. Femeia avea şi afecţiuni renale şi hepatice şi nu fusese vaccinată împotriva virusului gripal. Bătrâna s-a stins în spital.

Potrivit raportării Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, în total, 21 de persoane au fost diagnosticate cu gripă săptămâna precedentă. Printre ele se numără trei copilaşi cu vârste cuprinse între 2 şi 4 ani. Dintre cei care s-au îmbolnăvit, 4 au necesitat internare.

Nu doar gripa a făcut victime săptămâna trecută, ci şi pneumonia. Două femei au murit după ce s-au îmbolnăvit de pneumonie. Este vorba despre o femeie de 64 de ani din localitatea Tiha Bârgăului, care a decedat în 18 februarie şi o femeie de 82 de ani din comuna Şanţ, care a murit în 23 februarie.

Vă mai recomandăm:

Prof. dr. Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie: „Gripa poate să ducă la complicaţii şi la deces, chiar dacă eşti aparent sănătos

Alte două persoane au murit din cauza gripei. Numărul total al deceselor se ridică la 151

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite