O femeie de 250 de kilograme a ajuns la spital din cauza unei cangrene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a străzii care locuia într-un adăpost improvizat a fost preluată aseară de ambulanță. Emilia Moldovan cântărește aproape 250 de kilograme și suferă de diabet, o boală care i-a cangrenat ambele picioare

Emilia Moldovan, o femeie de 40 de ani, a sosit la Bistrița acum un an, din Hunedoara, sporind numărul persoanelor fără adăpost și al cerșetorilor din Bistrița.

Femeia, care cântărește aproape 250 de kilograme și este măcinată de diabet, locuiește sub cerul liber, găsind diverse adăposturi improvizate în suburbiile orașului.

Aseară, femeia s-a simțit său și a fost preluată de ambulanță. Se pare că aceasta este un pacient obișnuit a Spitalului Județean, la care apelează frecvent, ca apoi să ajungă înapoi în stradă. Emilia supraviețuiește din cerșit, încercând să țină sub control boala care i-a cangrenat ambele picioare. „Mai găsesc o pătură, o haină, prin container, mai primesc ceva de mâncare de la oamenii care merg la biserică. Trebuie să-mi strâng bani să-mi fac injecţii, că altfel îmi intră cangrena în sânge şi o să mor", a spus femeia.

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite