Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, nu-şi cunoaşte oamenii din teritoriu. Îi face urări de sărbători fostului preşedinte de Consiliu Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de Consiliu Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a trezit cu o felicitare în prag de sărbători de la Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu. Problema este că felicitarea îi era adresată fostului preşedinte de Consiliu Judeţean Liviu Rusu.

Ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Mariana Câmpeanu pare să nu-şi cunoască oamenii din teritoriu. Cel puţin asta sugerează felicitările trimise în ţară cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Zilele trecute, la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a sosit o scrisoare cu o felicitare din partea liberalei Mariana Câmpeanu. Doar că scrisoarea nu îi era adresată social-democratului Emil Radu Moldovan, ci lui Liviu Rusu, cel care a ocupat funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean în perioada 2008-2012.

„Sunt siderat! Dacă aceasta este baza de date pe care o are ministerul condus de doamna Mariana Câmpeanu, nu vreau să ştiu ce primesc în poştă pensionarii sau alte persoane care au de-a face cu această instituţie a statului”, a precizat preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan, citat de timponline.ro


Vă mai recomandăm:

Câmpeanu: Circa 240.000 de persoane au ieşit din zona riscului de sărăcie

Câmpeanu: Românii au devenit o supapă pentru politicienii UE care vor să abată nemulţumirea populară în altă direcţie

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite