Mesajul impresionant al unei femei în scaun cu rotile transmis celor răniţi în clubul Colectiv: „Nu am bani, dar vreau să îmi donez pielea de pe picioare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se luptă cu probleme de sănătate din 2013, însă tragedia de la Club Colectiv a mişcat-o şi a determinat-o să îşi ofere pielea de pe picioare pentru tinerii care se luptă să trăiască. Aceasta spune că dacă va reuşi să ajute pe cineva astfel va face acest gest, pentru că oricum nu îşi mai foloseşte picioarele de când este ţintuită într-un scaun cu rotile.

Printre miile de mesaje de încurajare, donare de sânge şi bani, s-a strecurat şi gestul interpretei de muzică populară Anamaria German. Luni, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care i-a lăsat mască pe apropiaţii săi, mai ales că şi Anamaria se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

„Eu nu am bani, dar vreau să îmi donez pielea de pe picioare. Sunt în scaun cu rotile şi eu nu le mai folosesc... Dacă pielea mea va ajuta pe cineva, o fac”, este mesajul emoţionant al bistriţencei prin adopţie. 

Anamaria spune că se regăseşte în suferiţa tinerilor implicaţi în incendiul de la Colectiv, şi ea trecând prin ceva similar în urmă cu doar doi ani. Întrebată ce a determinat-o să ajute astfel, tânăra de doar 23 de ani spune:

„Aşa pot ajuta şi eu. Îmi e tare milă de cei aflaţi pe patul de spital. Să încercăm să ne rugăm pentru cei aflaţi în suferinţă, pentru cei decedaţi, să încercăm să fim mai buni şi să ajutăm toţi cum putem sau măcar cu o rugăciune”. 

Anamaria German, ţintuită într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier

În urmă cu doi ani, Anamaria German, o interpretă de muzică populară din judeţul Mureş, stabilită în Bistriţa de cinci ani, era implicată într-un accident de circulaţie, petrecut în municipiu. 

Tânăra, care îşi construia o carieră în muzica populară era pe bancheta din spate, maşina fiind condusă de un prieten beat bine, care a pierdut controlul volanului şi a luat în plin un copac, pe care l-a şi rupt. 

Atât Anamaria, cât şi prietena ei, au ajuns la spital. Dacă prietena sa a scăpat cu doar câteva zgârieturi, interpreta de muzică populară s-a trezit paralizată de la brâu în jos. 

A început o serie de tratamente costisitoare, în speranţa că va reuşi să meargă din nou. În cei doi ani de când se luptă să-şi recapete sănătatea, tânăra a făcut progrese, însă acestea sunt mici. Singura ei şansă de a mai merge este o operaţie în Anglia, care costă 200.000 de lire, bani pe care Anamaria nu îi are. 

Vă mai recomandăm:

Mărturiile celor care locuiesc lângă clubul Colectiv: „Când am ieşit afară, era ca la război! Curgeau pieile de pe ei!“

Solidaritate cu victimele incendiului din Clubul Colectiv. Hoteluri, farmacii, clinici şi psihologi s-au oferit să ajute răniţii şi familiile îndurerate

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite