Maria Grapini, ministrul Turismului, le recomandă amatorilor de excursii să viziteze Poiana Zânelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediul de afaceri şi turism, le recomandă turiştilor să viziteze Poiana Zânelor, din Munţii Rodnei, alături de alte obiective turistice din judeţul Suceava.


„Toată lumea mă întreabă unde plecaţi în vacanţă. Eu am plecat mai rar afară în vacanţă pentru că eram obosită de  naveta asta în afara ţării pentru business. Şi atunci, sigur, Poiana Zânelor. Dacă nu aţi fost vă recomand să vă duceţi în judeţul Bistriţa-Năsăud, a precizat Maria Grapini, în ediţia de luni a emisiunii Gândul LIVE.

Complexul „Poiana Zânelor” este aşezat la poalele Munţilor Rodnei, pe raza comunei Şanţ. Acesta este momentan în faliment, proprietarii încercând de trei ani să îl vândă. Zona nu duce însă lipsă de unităţi de cazare.

Numeroasele poveşti şi legende cu zâne au dat numele acestei zone mirifice. Oamenii spun că zâna cea bună duce oile de pe un munte pe altul pentru a avea mai mult lapte, dar îi pedepseşte pe cei care  încearcă să o oprească.

Vă mai recomandăm:

Turism etnografic şi ecologic la fosta graniţă cu Ungaria. Primarul Vasile Codrea invită nemţii să trăiască în case de lut, ca acum sute de ani

Bistriţa-Năsăud, pe urmele basmelor, poveştilor şi legendelor

 

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite