Mama tânărului român din Spania care şi-a ucis cu bestialitate iubita, după care s-a sinucis: „S-au iubit nebuneşte. Când s-au despărţit, Adi a intrat în depresie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca şi Adrian, în vremea în care erau un cuplu de invidiat. FOTO: Facebook
Anca şi Adrian, în vremea în care erau un cuplu de invidiat. FOTO: Facebook

Familia tânărului care şi-a ucis iubita în urmă cu două zile în Spania este încă în stare de şoc, nereuşind să înţeleagă ce s-a întâmplat între cei doi. Mama tânărului, care de 25 de ani este asistentă la Spitalul din Năsăud, spune că fiul său o iubea nebuneşte pe Anca şi că a intrat în depresie atunci când aceasta l-a părăsit.

Miercuri noaptea, trupurile a doi români au fost găsite într-un apartament din localitatea spaniolă Arganda del Rey. Anca, o bistriţeancă din Tărpiu de doar 22 de ani a fost găsită cu mai multe tăieturi la mână şi cu un cuţit înfipt în gât, în timp ce Adrian, fostul său iubit a fost găsit spânzurat cu o funie de tocul uşii.

Potrivit presei spaniole, Adrian ar fi omorât-o pe Anca, cu mai multe lovituri de cuţit, după care s-ar fi sinucis. Ce l-ar fi determinat pe Adrian să-şi omoare cu cruzime fosta iubită nu se ştie încă.

Ana Cotu, mama tânărului care în urmă cu două zile şi-a omorât fosta iubită în Spania este încă în stare de şoc. Aceasta are 5 copii, doi băieţi şi trei fete şi nu înţelege cum o asemenea tragedie s-a putut abate asupra familiei sale.

Despre Adrian, băiatul său care şi-a omorât fosta iubită miercuri noaptea într-o localitate de lângă Madrid, spune că era băiat bun şi că nu a avut niciodată probleme cu el, asta deşi şi-a crescut copiii singură, tatăl lor murind în anul 1994.

Potrivit femeii, Adrian a cunoscut-o pe Anca, o tânără de nici 22 de ani din Tărpiu, în urmă cu doi ani pe Internet. La scurt timp tânărul de 29 de ani i-a propus fetei să-l urmeze în Spania, unde locuia şi muncea de aproape 10 ani.

crima spania

Ana Cotu nu poate crede nici acum că fiul ei a provocat aşa o tragedie. FOTO: Bianca Sara

Anca nu a stat pe gânduri şi a plecat cu el în Spania imediat ce a terminat liceul, refuzând şi să susţină examenul de Bacalaureat. Mai bine de doi ani s-au iubit nebuneşte, iar în luna februarie a acestui an, Anca a decis să-l părăsească pe Adrian.

După despărţire, Anca şi-ar fi găsit un alt iubit

Familia lui Adrian spune că cei doi nu s-au mai înţeles, însă susţine că tânărul nu a bătut-o pe Anca aşa cum susţin apropiaţii fetei. Mai mult, fratele lui Adrian spune că Anca nu a depus nicio plângere la poliţia spaniolă pentru agresiune.

Fata şi-ar fi adunat lucrurile şi a plecat fără nicio explicaţie la o prietenă, asta după ce şi-a găsit un loc de muncă la un restaurant din zonă şi şi-a asigurat independenţa financiară.

„Nu ştiu care e adevărul...fiindcă Adi s-a despărţit de Anca, iar Anca îl urmărea prin discoteci şi încerca să îl facă gelos. Din luna februarie ei sunt despărţiţi, dar se mai întâlneau ocazional. O iubea foarte mult, îi cumpăra de toate, dar Anca îl provoca şi îl făcea gelos. Eu cred că a fost un moment de gelozie. El a spus că vrea ca ea să fie numai a lui. S-au iubit foarte mult”, precizează Dan, fratele lui Adrian, alături de care acesta locuia în Spania.

Dan mai dezvăluie faptul că Anca, după ce l-a părăsit pe fratele său şi s-ar fi angajat la un restaurant şi-ar fi găsit un alt iubit, iar acest lucru era de neacceptat pentru Adrian.

„S-au iubit nebuneşte. Voia să îşi facă un viitor cu ea. Şi mie îmi era dragă Anca, am insistat să îşi termine şcoala, i-am zis să aibă răbdare cu Adrian, că e mai impulsiv. Când s-au despărţit, el a intrat în depresie”, susţine Ana Cotu, mama tânărului.

Fratele lui Adrian a vrut să suporte repatrierea Ancăi din buzunarul său

Trupul lui Adrian va fi adus în Năsăud cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, acesta urmând să fie înmormântat în oraşul său natal.

„Am vrut să o aduc pe Anca pe banii mei acasă, dacă tot şi-a luat viaţa pentru ea, măcar să fie cu ea unde s-a dus şi ea. Mi s-a spus că nu am voie să o aduc şi pe ea, pentru că o poate scoate de la morgă doar o rudă de gradul I. Patronul la care a lucrat şi primăria de aici au spus că plătesc tot pentru ca fata să ajungă acasă. Asta mi-am dorit eu şi am vrut să îi fac un ultim cadou fratelui meu, dar nu se poate. Rudele ei nu pot să accepte o asemenea decizie”, explică Dan.

Pe de altă parte, Ileana Borşanu, mama Ancăi spune că fiica sa i-a spus că l-a părăsit pe Adrian pentru că a început să consume alcool peste măsură. De asemenea, aceasta i-ar fi spus mamei sale că se certau adesea. Anca trebuia să se întoarcă acasă în concediu luna viitoare, însă se va întoarce săptămâna viitoare, într-un sicriu.


Mama tinerei este atât de şocată încât abia reuşeşte să lege două cuvinte (Foto: Bianca Sara)

crima spania 2

„Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Fata mea nu merita aşa ceva. În seara în care a omorât-o l-a sunat pe fratele meu şi a vorbit cu el, dar nu ştiu ce au vorbit că nu a vrut să-mi spună. Nu ştiu dacă Adrian o bătea pe Anca, ştiu că se mai certau, dar mai multe nu”, explică Ileana Borşanu.

Ileana Borşanu, care mai are doi copii minori de 7 ani şi jumătate şi 6 ani, vrea să îşi înmormânteze fata în Tărpiu, localitatea unde aceasta s-a născut. Posibilitatea ca aceasta să fie înmormântată lângă ucigaşul său în Năsăud este de neacceptat pentru femeie.

„După ce a omorât-o să o şi înmormânteze lângă el? Nu pot să accept aşa ceva”, precizează femeia.



Vă mai recomandăm:

Unul dintre cei mai sadici criminali din Bistriţa-Năsăud din ultimul deceniu şi-a primit „răsplata”: 25 de ani de închisoare şi daune morale de 125.000 de lei

Retras şi respectat în comunitate, aşa era văzut preotul din Bistriţa-Năsăud care a omorât cu sânge rece o adolescentă în Mamaia





 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite