Liviu Dragnea, la Bistriţa: „Noi nu luăm în calcul nicio schimbare de premier”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea a fost prezent joi la Bistriţa pentru a discuta cu primarii şi a lua pulsul organizaţiei judeţene FOTO: Bianca Sara
Liviu Dragnea a fost prezent joi la Bistriţa pentru a discuta cu primarii şi a lua pulsul organizaţiei judeţene FOTO: Bianca Sara

Prezent joi la Bistriţa pentru a lua „pulsul“ organizaţiei judeţene, coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a spus că partidul nu ia în calcul nicio schimbare de premier, în ciuda ipotezelor vehiculate, care îi includ pe Rovana Plumb şi pe George Maior.

Întrebat dacă se ia în calcul o schimbare de premier, Liviu Dragnea, prezent joi la Bistriţa, a susţinut ferm: „Noi nu luăm în calcul nicio schimbare de premier. Victor Ponta a suferit o operaţie complicată la picior, dar e valid, adică trăieşte, e viu şi va reveni. În 2-3 săptămâni va putea să meargă normal, aplicând cu rigurozitate şi seriozitate toate recomandările echipei medicale care l-a operat în ceea ce priveşte recuperarea. Într-adevăr, recuperarea este foarte grea şi foarte importantă, operaţia fiind foarte complicată. Nu avem de ce să luăm în calcul aşa ceva”.

Cât despre numele vehiculate pentru înlocuirea lui Victor Ponta, printre care se numără şi Rovana Plumb, ministrul muncii  şi  proaspătul ambasador al României în SUA George Maior, Liviu Dragnea a spus că a auzit ipotezele acestea, dar că Victor Ponta e prim ministru şi aşa va rămâne.

Coordonatorul politic al PSD a fost întrebat şi despre posibilitatea ca partidul să iasă de la guvernare.„Opinia generală, care începe să se contureze este că PSD-ul trebuie să rămână la guvernare, însă nu în orice condiţii, adică în condiţiile în care în coaliţie lucrurile funcţionează normal, există respect şi în care nu apar elemente de aşa numit şantaj politic. Asta produce un oarecare zumzet în partid şi o oarecare frustrare. Opinia este să rămână la guvernare, să continuăm ceea ce am început. O parte mare din populaţie apreciază efectele guvernării PSD”, a completat Liviu Dragnea.

Vă mai recomandăm:

Dragnea, după ce l-a vizitat pe Ponta la spitalul din Istanbul: „Are dureri foarte mari. Va sta acasă 3-4 săptămâni“

Dragnea: Tulburare în PSD după interviul lui Oprea. PSD nu e captiv în guvernarea pe care o conduce

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite