Leoni angajează peste 200 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Bursa Locurilor de Muncă de vineri a fost prezentă şi compania germană Leoni, care a scos la bătaie nu mai puţin de 200 de locuri de muncă. Cele mai multe locuri de muncă vacante scoase la concurs nu necesită calificare.

200 de locuri de muncă a scos la concurs compania germană Leoni. Potrivit reprezentanţilor companiei prezenţi vineri la Bursa Locurilor de Muncă, 95% dintre locurile de muncă vacante nu necesită nicio calificare.

De asemenea, Leoni mai caută cinci ingineri de producţie, patru mecanici şi patru electricieni, care necesită studii superioare tehnice şi respectiv calificare.

Leoni Wiring Systems este cel mai mare angajator din Bistriţa-Năsăud, având în prezent 4300 de angajaţi. Anul acesta compania germană a mai angajat aproape 500 de persoane, majoritatea muncitori necalificaţi. Angajările masive se datorează extinderii halei de producţie, în care s-au investit în jur de 20-30 de milioane de euro.

Compania Leoni, care are patru fabrici în România, asamblează cablaje pentru Mercedes, BMW şi Rolls Royce. Doar fabrica din Bistriţa este extinsă.


Vă mai recomandăm:

Leoni a angajat 450 de persoane în 2014. Alte aproape 100 de joburi scoase la concurs

Leoni, cel mai mare angajator din Bistriţa se extinde

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite