Lemn de 37.000 de lei şi arme, confiscate în urma percheziţiilor la afaceriştii din industria lemnului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele aproape 50 de pecheziţii care au avut loc joi în patru judeţe din Transilvania s-au lăsat cu confiscarea de lemn în valoare de 37.000 de lei. De asemenea, la suspecţi au fost găsite şi două arme fără documente. Şapte persoane au fost puse sub acuzare.

153 de metri cubi de material lemnos în valoare de 37.000 de lei a fost confiscat în urma celor 48 de percheziţii efectuate pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud, Bihor, Cluj şi Maramureş. Prejudiciul cauzat bugetului de stat de către învinuiţi ajunge la 800.000 de lei.

De asemenea, la locuinţele suspecţilor au fost găsite avize, facturi şi chitanţe false, dar şi două arme pentru care nu existau documente sau autorizaţii. S-au aplicat şi patru amenzi în valoare de 25.000 de lei.

„Faţă de şapte persoane cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşitii infracţiunilor de „punere în circulaţie fără drept de documente cu regim special”, „evaziune fiscală”, fals în înscrisuri sub semnătură privată”, „uz de fals” respectiv instigare la tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori”, precizează reprezentanţii poliţiei bistriţene.



Vă mai recomandăm:

Aproape 50 de percheziţii se desfăşoară în 4 judeţe. Vizaţi sunt afaceriştii din industria lemnului

Pădurile din două judeţe, „vitregite” de 30.000 de metri cubi de lemn. Lemnul furat ar umple 80 de marfare



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite