La Bistriţa tinerii şi-au amenajat pârtie de snowboard în mijlocul oraşului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu au unde să iasă să se dea cu plăcile de snow, un grup de tineri din Bistriţa şi-au amenajat pârtie în imediata apropiere a skate-parkului din oraş. În fiecare după-masă aceştia îşi scot plăcile pentru a se distra câteva ore pe zăpadă.

Cantitatea foarte mare de zăpadă care a căzut săptămâna trecută la Bistriţa i-a ajutat pe un grup de tineri pasionaţi de sporturi extreme să îşi amenajeze o mini-pârtie de snowboard. Au venit de acasă cu lopeţi şi au adus un tub de plastic şi au reuşit să improvizeze un loc în care să se poată bucura de zăpadă chiar în mijlocul oraşului.

 

image

Click pe poze pentru galerie foto

Pentru că cea mai apropiată pârtie adevărată de schi este la peste 80 de kilometri distanţă şi timpul sau resursele financiare nu le permit să ajungă acolo atât de des pe cât şi-ar dori, pasionaţii de schi extrem au decis să îşi amenajeze acest loc chiar în oraş. „Nu e cine ştie ce, dar în timpul săptămânii putem ieşi pe aici. În weekenduri mergem la Borşa sau la Vatra Dornei, dar după-masa ieşim aici", explică Soso, unul dintre cei care erau vineri seara cu placa pe pârtia improvizată.

Pentru că pentru că „pârtia" este foarte mică şi nu pot să se bucure de plăcerea alunecării pe zăpadă prea mult timp, tinerii au improvizat şi unele aparate pentru a încerca să execute diferite trickuri cu placa. Condiţiile nu sunt cele mai bune, mai ales că în zona de aterizare sunt copaci care le cam dau bătăi de cap snowboarderi.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite