Încă un poliţist din Năsăud trimis în judecată după ce  a cumpărat motorină furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul anului 2013, agentul de poliţie a cumpărat motorină furată din vagoanele CFR din staţia din Năsăud, fără a sesiza faptele de furt de care ştia. Agentul a fost trimis în judecată în luna februarie, după ce chiar în prima lună din an, un alt coleg de-al său era trimis în judecată pentru aceeaşi faptă.

Agentul de poliţie este cercetat pentru tăinuire şi abuz în serviciu contra intereselor publice, după ce în cursul anului 2013 a cumpărat motorină despre care ştia că este furată din Staţia CFR Năsăud, fără a sesiza faptele de furt.

Acesta nu este singurul angajat al Poliţiei Năsăud care este trimis în judecată pentru această faptă. În luna ianuarie a acestui an, un alt coleg era trimis în judecată după ce, la fel, a cumpărat motorină despre care ştia că este furată.

În luna ianuarie au fost trimişi în judecată şi cei doi bărbaţi care furau motorina din vagoanele cisternă care aparţineau companiei Lukoil România. Hoţii sunt cercetaţi şi pentru dare de mită, după ce i-au recompensat pe paznici pentru „lipsa” de vigilenţă. Paznicii au fost şi ei trimişi în judecată pentru luare de mită.



Vă mai recomandăm:

Un tânăr de 25 de ani a rănit cu un briceag doi poliţişti






 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite