FOTO: Sex shop-ul încă face faţă competiţiei virtuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costumele de asistentă sexy sunt încă în topul celor care preferă rolurile în jocurile sexuale FOTO: Adevărul/ Bianca Sara
Costumele de asistentă sexy sunt încă în topul celor care preferă rolurile în jocurile sexuale FOTO: Adevărul/ Bianca Sara

Primul şi singurul sex shop din judeţ s-a deschis în urmă cu 15 ani şi încă mai rezistă pe piaţă. Asta datorită clienţilor fideli care nu s-au lăsat păcăliţi de comerţul electronic şi continuă să îşi achiziţioneze jucăriile sexuale din magazin.

De 12 ani, domnul Viorel e zi de zi la treabă, în spatele tejghelei înconjurat de jucării sexuale. Acesta lucrează la singurul sex shop din judeţ şi vorbeşte cu mare deschidere despre munca sa.

Întrebat fiind dacă Internetul nu strică business-ul de tip faţă de în faţă, fără pic de îngrijorare, vânzătorul ne spune:

"Cu Internetul e mai mult încurcătură. Recunosc, am avut mulţi clienţi entuziasmaţi, însă de cele mai multe ori îşi iau ţeapă şi chiar ei spun asta. De ce? Pentru că de cele mai multe ori diversitatea oferită de site-urile de profil este doar de faţadă, iar cei mai mulţi dintre cei care comandă produse se trezesc că nu ajung, au o calitate slabă sau chiar sunt stricate."

O altă problemă pe care domnul Viorel o are cu Internetul este tocmai informaţia pe care o oferă clienţilor săi, care, de cele mai multe ori, este eronată.

sex shop 1


"Multă lume nu ştie ce vrea sau are impresia că un anumit produs va face minuni. Cu ocazia asta am sa desfiinţez acum un mit. De exemplu site-urile de profil şi reclamele spun că produsele pentru mărirea penisului îţi garantează o creştere de 5-8 şi chiar 10 centimetri. Nimic mai fals! Clienţii mi-au confirmat că aceasta este de maxim 2 centimetri şi în timp de un an şi nu două luni cum spun reclamele," povesteşte vânzătorul.


Cei mai mulţi clienţi, 70-80%, sunt trecuţi de 30 de ani, femeile şi bărbaţii frecventând în egală măsură sex shop-ul. Vânzătorul precizează că nu este străin nici de clienţi cu o altă orientare sexuală, susţinând că lasă orice prejudecată la intrarea în magazin pentru că nu-şi permite să piardă această categorie de clienţi.

sex shop 3


Printre cele mai cumpărate produse se numără cele afrodisiace, acestea fiind urmate de creme şi geluri pentru potenţă sau stimulare sexuală. Cel mai mult, în proporţie de 80%, se vând produsele cu utilizare direct sexuală.


Mai mult, sex shop-ul, ascuns pe o străduţă a centrului vechi al Bistriţei, concurează pe unele segmente de piaţă şi cu farmaciile. Se întâmplă în cazul produselor pentru stimulare sexuală sau ejaculare precoce, oferta farmaciilor fiind mult mai restrânsă.


Produsele expuse pe rafturi sunt pentru toate buzunarele. Găsim prezervative cu câţiva lei, dar şi vibratoare care trec de 250 de lei. Viorel povesteşte însă că este destul de prudent cu produsele mai scumpe, întrucât sunt mai greu de vândut.

image

În ceea ce priveşte oferta de pe site-urile cu jucării sexuale, ei bine aceasta nu va putea niciodată să înlocuiască discuţiile cu vânzătorul şi nici recomandările acestuia. Clienţii fideli, care nu sunt puţini, sunt cei care ţin în viaţă singurul sex shop din Bistriţa, aceştia fiind păstraţi la rândul lor de profesionalismul vânzătorului.


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite