FOTO Ioan Oltean, „uns“ din nou la şefia PDL Bistriţa Năsăud, în prezenţa deputatului Andreea Paul şi a lui Cătălin Predoiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Oltean FOTO: Bianca Sara
Ioan Oltean FOTO: Bianca Sara

Duminică, în prezenţa a 400 de delegaţi din tot judeţul, Ioan Oltean a fost reales din nou preşedinte al organizaţiei PDL Bistriţa Năsăud. Alături i-au fost şi preşedinţii PDL din Sălaj, Târgu Mureş, Satu Mare  sau Cluj, precum şi deputatul Andreea Paul şi viitorul candidat la prezidenţiale Cătălin Predoiu.

UPDATE: Ioan Oltean a fost reales preşedinte al PDL Bistriţa-Năsăud cu 369 de voturi pentru şi cu doar 12 împotriva.

Alegerile din acest an au adus şi o femeie în conducere, Doris Moldovan fiind aleasă vicepreşedinte. Aceasta este singura femeie care a reuşit să pună mâna pe funcţia de vicepreşedinte. Cu această funcţie s-au ales şi Sorin Hognogi, Luca Iancu, Ioan Mureşan, Dumitru Mureşan, Gheorghe Tuţă, Vasile Silaşi, Raoul Zanca şi Dan Birişiu.

În urma alegerilor de duminică şi senatorul Cristian Florian s-a ales cu o funcţie, fiind ales secretar general al organizaţiei judeţene a PDL.

Ioan Oltean a fost din nou candidat unic la şefia PDL Bistriţa-Năsăud. Alături i-au fost primari, consilieri locali şi judeţeni sau simpli membri. De asemenea, au fost prezenţi liderii PDL din Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Târgu Mureş, Satu Mare sau Cluj.  La Bistriţa era aşteptat şi preşedintele partidului Vasile Blaga, care însă nu a reuşit să ajungă. În locul său a venit prezidenţiabilul Cătălin Predoiu.

Deputatul Ioan Oltean conduce din anul 1994 organizaţia judeţeană a PDL Bistriţa-Năsăud. La nivel naţional acesta a mai îndeplinit funcţia de secretar general al PDL, dar şi vicepreşedinte al PDL.

Faptul că nu are contracandidat îl nemulţumeşte pe Ioan Oltean care a declarat că i-ar fi făcut plăcere ca şi alţi colegi să fie interesaţi de această funcţie.

Pentru funcţia de prim-vicepreşedinte candidează Eugen Curteanu, Florin Urîte, Alin Seserman, Monica Săsărman şi Sorin Mititean. La bătaie sunt puse şi opt funcţii de vicepreşedinţi.



Vă mai recomandăm:

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean: „Candidatul nostru va fi cel ce va câştiga competiţia internă şi nimeni altcineva”

Ioan Oltean: „Nu am avut informaţii despre descinderile DNA. Nu mă simt vinovat“


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite