FOTO Concursul de frumuseţe Miss Someş şi-a desemnat câştigătoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Bianca Sara
FOTO: Bianca Sara

După săptămâni de defilări şi pregătiri, astăzi, concursul de frumuseţe Miss Someş şi-a ales câştigătoarea. Cea mai frumoasă din cele 14 fete care au intrat în finală a fost desemnată Camelia Kincses.


Zeci de fete frumoase din toate colţurile judeţului s-au prezentat la preselecţia celei de-a doua ediţii a concursului Miss Someş. După intense pregătiri şi defilări, în finală au intrat doar 14 fete, care s-au „duelat” astăzi la Hotel Metropolis în marea finală.

Evenimentul a fost presărat şi cu momente artistice, atmosfera fiind destinsă de dansatorii de la Floris, dar şi cu prezentări de modă susţinute tocmai de concurente. Cei prezenţi au putut admira creaţiile designerilor Cristina Breteanu, Ioana Silaghi sau Ştefania Borodi.

După mai bine de trei ore în care publicul a putut admira creaţii care de care mai originale, dar şi formele concurentelor, unele dintre ele neavând mai mult de 14 ani, a fost anunţată câştigătoarea.

Cea care a anunţat câştigătoarea a fost cea care a deţine titlul Miss Someş 2012, Iulia Nuşfelean. Printre titlurile acordate s-au numărat şi Miss Fotogenie sau Miss Popularitate. Dorina Colniţă, câştigătoarea concursului televizat Miss Fata de la Ţară, s-a numărat printre cele 6 finaliste, mergând acasă cu titlul Miss Popularitate.

Marele premiu a fost adjudecat de către Camelia Kincses, locul al doilea de către  Andreea Berbecar, iar locul al III-lea de Bianca Habor. Câştigătoarea titlului Miss Someş va avea ocazia să petreacă o săptămână la malul mării, dar va beneficia şi de vouchere cadou, constând în pachete la SPA-ul Hotelului Metropolis sau haine de la magazinele partenere.

Spre deosebire de alţi ani, când concursul era organizat de Loredana Salanţă, anul acesta câştigătoarea nu va avea ocazia să meargă mai departe şi să reprezinte judeţul la niciun concurs naţional de profil.  Acesta este singurul concurs de frumuseţe organizat anul acesta în Bistriţa-Năsăud, după ce Miss Bistriţa a fost anulat, din lipsă de participante.



Vă mai recomandăm:

Concursul Miss Someş, „responsabil” pentru renunţarea la Miss Bistriţa?

 

FOTO Loredana Salanţă, Miss World România 2009, a fost admisă la şcoala de actorie unde au absolvit Angelina Jolie şi Robert de Niro

FOTO Culisele primului concurs de miss din România

 

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite