Miss Parlament. Cine va fi aleasă cea mai sexy aleasă sau ce griji îi mai tulbură pe parlamentari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul Elena Băsescu, deputatul PDL, Elena Udrea şi colega sa, Roberta Anastase FOTO Arhiva Adevărul
Europarlamentarul Elena Băsescu, deputatul PDL, Elena Udrea şi colega sa, Roberta Anastase FOTO Arhiva Adevărul

Deputaţii vor să afle care este cea mai frumoasă şi mai sexy dintre parlamentare, de aceea, au pus la cale un concurs de frumuseţe care să desemneze Miss Parlament. Printre favorite la titlu se numără politicieni din garda veche, precum Elena Udrea şi Roberta Anastase, dar şi proaspăta Cătălina Ştefănescu.


„Din patru premii, trei le va lua PDL. Dacă va câştiga Elena la 40 de ani, celelalte doamne să-şi pună un semn de întrebare sau să-şi dorească să arate ca Elena Udrea. Cătălina Ştefănescu nu este în niciun caz cea mai activă, la frumuseţe este în cărţi“, a declarat deputatul Alin Popoviciu, pentru Adevărul.

Deputatul PDL, Alin Popoviciu, în plină vacanţă parlamentară, a pus la cale un proiect, pentru începutul lui septembrie, care constă în organizarea unui concurs de Miss la care să participe doamnele şi domnişoarele parlamentar. Deputatul Alin Popoviciu s-a gândit să organizeze concursul de „miss” după o discuţie cu colegi de la toate partidele.

„Ideea am avut-o discutând cu colegi de ai mei de la alte partide şi cum nu am ajuns la niciun rezultat pentru că fiecare îşi lăuda «marfa» lui din partid, ne-a venit ideea orgănizării acestui concurs, pentru a lămuri controversa care este cea mai frumoasă femeie din Parlament“, şi-a argumentat Popoviciu iniţiativa.

Alin Popoviciu are şi un mesaj pentru conducerea partidelor: să nu-i influenţeze pe parlamentari să-şi voteze doamnele din partid, ci să lase competiţia să se desfăşoare corect. „Să le completeze acasă ca să nu fie sub presiunea liderilor pentru a vota în favoarea femeilor din partid. Să fie un concurs corect“, este rugămintea lui Popoviciu.

Deputatul PDL a explicat şi cum se va desfăşura concursul: parlamentarii vor primi un formular în care trebuie să precizeze care este cea mai frumoasă femeie din Parlament, cea mai populară, cea mai bine îmbrăcată şi cea mai activă doamnă parlamentar.

Ce spun concurentele concursului de Miss

Cele mai multe dintre doamnele din Parlament nu au vrut să comenteze sau au adus critici dure la propunerea lui Alin Popoviciu.

Pentru că mulţi vorbiţi despre ideea concursului de frumuseţe, lansată de înţeleptul Alin Popoviciu, fiind inclusă din oficiu în elucubranta enumerare de persoane, mă văd nevoită să vă spun şi părerea mea despre acest subiect. Nu ma măguleşte deloc propunerea şi cred că nu trebuie în niciun fel încurajată, ar trebui lăsată în categoria “mare e grădina Domnului”. Când căldura este prea mare… ideile iau foc şi rezultă nişte proiecte care se doresc incendiare. În realitate, ideea domnului Popoviciu este o aberaţie, şi nu orice fel de aberaţie, ci una care ia amploare“, a comentat Alina Gorghiu pe blogul său personal.

Altele n-ar refuza o asemenea competiţie, dar nu mai au vârsta. „Am 37 de ani şi consider că nu mai am vârsta pentru a participa la asemenea concursuri. Dacă eram şi eu un pic mai tânără, dacă mai aveam 20 şi ceva de ani, atunci aş fi acceptat cu mare drag”, spune Vasilica Miron, senator PPDD.

Deputatul PDL, Elena Udrea, s-a lăsat fotografiată în Năvodari şi la Mamaia, iar imaginile care o înfăţişau pe plajă, în costum de baie, au făcut înconjurul presei.

Materiale pe aceeaşi temă:

GALERIE FOTO Elena Udrea continuă seria aventurilor de vacanţă. Ultima oprire, în Delta Dunării

Rochia fără spate a Elenei Udrea i-a luat faţa miresei Roberta Anastase

Nunta Robertei Anastase. „Am venit s-o văd pe Udrea, că e mai frumoasă ca mireasa“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite