Fostul fotbalist şi antrenor sportiv al Gloriei Bistriţa Vasile Moga a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: sportulbistritean.ro
FOTO: sportulbistritean.ro

Vasile Moga, fostul director sportiv al Gloriei Bistriţa a murit sâmbătă, după ce a făcut infarct la volan. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, aceştia au fost nevoiţi să declare decesul. Fostul sportiv se afla singur în maşină în momentul producerii accidentului.

Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai Bistriţei şi-a pierdut viaţa în urmă cu câteva minute. Acesta se afla la volanul autoturismului său în apropierea Pieţei Decebal când i s-a făcut rău, iar piciorul i s-a blocat pe acceleraţie. A ajuns cu maşina pe trotuar şi mai apoi într-o ţeavă de gaz din apropiere.

Se pare că fostul director sportiv al Gloriei a făcut un stop cardiac care i-a şi fost fatal. Ajunşi la faţa locului, medicii au încercat să îl resusciteze timp de 45 de minute pe fostul sportiv, însă fără rezultate. Ajunsă la faţa locului, soţia fostului fotbalist a făcut un atac de panică la auzul celor întâmplate, având nevoie şi ea de ajutorul medicilor.

Vasile Moga avea 58 era căsătorit şi avea doi copii. Potrivit sportulbistriţean.ro, a jucat la Gloria Bistriţa în perioada 1976 -1989, când a fost numit preşedinte al clubului bistriţean. În 1990 pleacă de la Gloria Bistriţa şi se reîntoarce abia în 2006, când este numit director sportiv. A ocupat această funcţie până în vara acestui an după un scandal cu noua conducere.



Vă mai recomandăm:

Gloria Bistriţa vinde stadionul primit gratuit de la stat, în urmă cu aproape 20 de ani, unei instituţii a statului

Gloria Bistriţa, cu staff tehnic nou şi cu planuri mari. Cine este noul antrenor al echipei bistriţene


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite