Excesul de zel al unui şofer de 61 de ani: a băut şi a făcut accident două zile la rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul de 61 de ani s-a urcat băut la volan şi a făcut accident două zile la rând FOTO: Adevărul/Arhivă
Şoferul de 61 de ani s-a urcat băut la volan şi a făcut accident două zile la rând FOTO: Adevărul/Arhivă

Un şofer de 61 de ani din Teaca a dat dovadă de exces de zel în acest weekend. Acesta a băut şi a făcut accident două zile la rând. Duminică, bărbatul s-a urcat beat la volan, deşi cu o zi în urmă rămăsese fără permis. Bărbatul a fost propus pentru arest prevedentiv.

Sâmbătă, un şofer de 61 de ani din Teaca a provocat un accident de circulaţie, chiar în comuna unde locuieşte. După ce a buşit o altă maşină, bărbatul şi-a continuat drumul, neconsiderând necesar să oprească la locul accidentului. 

Ulterior, poliţiştii au reuşit să îl identifice şi l-au testat cu aparatul etilotest, constatând faptul că acesta băuse înainte să se urce la volan. Atunci, bărbatul s-a ales cu dosar penal, fiindu-i totodată suspendat şi permisul.

La o zi diferenţă, fără permis şi cu dosar penal, bărbatul repetă figura. De data aceasta, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi propus pentru arest preventiv. 

„La data de 4 septembrie, deşi cunoştea că nu are dreptul de a conduce autovehicule, în timp ce se afla la volanul aceluiaşi autoturism, pe raza comunei Teaca, bărbatul ar fi fost implicat într-un alt eveniment rutier cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că acesta se afla din nou sub influenţa alcoolului”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean, într-un comunicat de presă. 

Vă mai recomandăm:

O dubă de poliţie, care transporta un deţinut, implicată într-un accident rutier. Patru persoane au fost rănite

Activităţi riscante la volan care pot duce la un accident rutier

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite