Echipajul medical şi pacienta dintr-o ambulanță, răniți într-un accident, în Bistriţa-Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud a fost implicată, sâmbătă, 20 ianuarie, după-amiază, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Şieu-Măgheruş, în urma căruia echipajul medical şi pacienta pe care o transportau spre o clinică din Cluj-Napoca au fost răniţi, potrivit datelor transmise de managerul SAJ, Annabella Muzsi, conform Agerpres.

Bistrița-Năsăud, mașină accidentată alături de un echipaj al Pompierilor pe o stradă din oraș
Poze de la locul accidentului. Foto : ISU Bistrița-Năsăud

"Azi, 20.01.2024, în jurul orei 14.50, o ambulanţă C2 a SAJ BN, care derula un transfer de urgenţă a unei paciente la Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca, a fost implicată într-un accident rutier în localitatea Şieu-Măgheruş. Din accident a rezultat rănirea pacientei, a medicului şef de echipaj şi a asistentului,dar toţi trei sunt conştienţi, cooperanţi, aparent fără leziuni care să le pună viaţa în pericol", a informat Annabella Muzsi.

Şoferul ambulanţei şi cel al autoturismului implicat în accident nu prezentau leziuni, la o primă evaluare

Cei trei răniţi au fost transportaţi la spitalul din Bistriţa, pentru investigaţii de specialitate.

La accident s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim-ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite