O ambulanță care nu se afla în misiune întoarce pe linia continuă și face accident. Momentul a fost filmat VIDEO

0
Publicat:

O cameră video a surprins momentul producerii unui accident ce a avut loc marți dimineață pe o stradă din Alba Iulia. Șoferul unei ambulanțe a întors pe linie continuă.

Ambulanța a întors pe linie continuă FOTO captură video cameră supraveghere
Ambulanța a întors pe linie continuă FOTO captură video cameră supraveghere

Momentul accidentului produs marți dimineața pe strada Alexandru I. Cuza din Alba Iulia a fost surprins pe o cameră de supraveghere. În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism și o ambulanță.

Pe imagini se poate observa cum șoferul unei ambulanțe întoarce peste linia dublă continuă, fără a avea sistemul de avertizare luminos în funcțiune. O mașină care circula în același sens, spre ieșirea din municipiu, pe banda a doua, lovește ambulanța în lateral.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 60 de ani, aflată la volanul autoturismului, a fost rănită ușor. În ambulanță se afla doar conducătorul auto. În zona respectrivă, pe o lungime de aproape 1 kilometri există linie continuă, iar viteza este limitată la 50 de kilometri pe oră.

În urmă cu patru zile, în 19 mai, două persoane au fost transportate la spital în urma unui accident produs între un autoturism şi o ambulanţă care se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase pornite, pe Şoseaua Alba Iulia din Sibiu. Echipajul medical era în misiune în momentul impactului.

Pacientul din ambulanță a fost preluat de către un echipaj ISU și dus la UPU, la fel şi o femeie din autoturismul implicat în accident.

„Cei doi răniţi, pacientul de 36 de ani din ambulanţă şi şoferiţa autoturismului, de 39 de ani, au fost transportaţi la spital de două echipaje SMURD”, a precizat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. Membrii echipajului SAJ nu au suferit vătămări corporale în urma incidentului.

La începutul lunii mai a avut loc un accident similar în Vâlcea, unde a avut loc o coliziune între un autoturism și o ambulanță pentru victime multiple. În total șase persoane, printre care o gravidă, au fost implicate atunci în accident.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite