Doi dezvoltatori străini vor să facă primul mall din Bistriţa-Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa ar putea avea primul mall anul viitor FOTO: Bianca Sara/Arhivă
Bistriţa ar putea avea primul mall anul viitor FOTO: Bianca Sara/Arhivă

Bistriţa-Năsăud se numără printre puţinele judeţe din ţară care încă nu au mall. Lucrurile se vor schimba, a anunţat edilul Ovidiu Creţu, care a făcut cunoscut faptul că în primăvara anului viitor am putea avea primul mall la Bistriţa. Doi dezvoltatori străini se bat să ridice primul mall din judeţ.

Printre puţinele judeţe din ţară care încă nu au niciun mall se numără Bistriţa-Năsăud. Asta în ciuda faptului că au fost mai multe discuţii în acest sens, iar unii au venit chiar cu proiecte. Niciun proiect însă nu s-a concretizat. 

Pe Bistriţa au pus ochii doi dezvoltatori străini, care se bat să ridice primul mall din municipiu. Potrivit primarului Ovidiu Creţu, dacă lucrurile merg bine, Bistriţa ar putea avea un mall anul viitor. 

„Este o competiţie între cei care vor să realizeze acum mall-uri în Bistriţa. Nu ştiu dacă vor face un mall, mai sus de Kaufland sau un shopping center. Sunt la concurenţă cu cei care vor să facă un mall în zona UCTA. Şi unul şi celălalt ştiu că cine termină primul îşi ia clienţii pentru că nu va fi în două locuri. De aceea, eu cred că în primăvara anului viitor, Bistriţa va avea un mall, ori într-o parte, ori în cealaltă”, a precizat primarul Ovidiu Creţu, în cadrul unei întâlniri cu presa.

Edilul a mai spus că încă nu a văzut niciunul dintre proiecte şi nu ştie dacă dezvoltatorii iau în calcul, de exemplu, un al doilea cinematograf. 

Vă mai recomandăm:

Românii de la Oscarul arhitecturii. O echipă de tineri specialişti s-a calificat la Festivalul Mondial de Arhitectură, cu două proiecte de anvergură

Trafic „aerisit” cu 5 milioane de euro. Primăria Bistriţa pregăteşte un centru intermodal spectaculos

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite