Doi ani de puşcărie pentru bătăuşii care l-au ţintuit pe Miluţ Bâgiu în scaunul cu rotile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un an şi jumătate de procese, cei doi băieţi care l-au bătut grav pe Miluţ Bâgiu la banchetul clasei a XII-a au ajuns după gratii pentru a executa doi ani de închisoare.

Instanţa Judecătoriei Bistriţa s-a pronunţat în cazul lui Miluţ Bâgiu, tânărul rămas în cărucior cu rotile şi cu probleme grave de sănătate după ce a fost bătut de doi colegi de şcoală în noaptea în care au avut banchetul de absolvire a clasei a XII-a.

Cei doi tineri, Călin Saicu şi Cosmin Rus au primit din partea Judecătoriei Bistriţa o pedeapsă de doi ani de închisoare cu executare.

Marţi dimineaţa, cei doi băieţi au fost ridicaţi de poliţiştii bistriţeni şi duşi la Penitenciarul Bistriţa acolo unde îşi vor executa pedepsele. „Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe  R. Cosmin de 21 ani și S. Călin de 21 ani ambii din  Bistriţa, împotriva căruia Judecătoria Bistriţa a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnați la 2 ani închisoare fiecare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă. În baza mandatelor, aceștia  au fost depuși în Penitenciarul Bistriţa", transmite subinspectorul de poliţie Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite