Deputatul Ioan Oltean: Dacă PMP îşi face un obiectiv din racolarea membrilor PDL îi asigur că vor eşua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc vineri, deputatul şi preşedintele PDL BN Ioan Oltean a precizat că dacă Partidul Mişcarea Populară îşi va face un obiectiv din racolarea membrilor PDL va eşua, asta pentru că niciun membru marcant nu va adera la noua formaţiune politică, decât dacă ştie că nu poate face performanţă în PDL.

„Partidul Mişcarea Populară şi-a făcut ca principal obiectiv să fie altceva, să-şi construiască politica pe oameni din segmentul celor nehotărâţi nu din segmentul Partidului Democrat Liberal. Dacă vor să-şi atingă acest obiectiv atunci trebuie să facă acest lucru. Dacă ei fac un obiectiv din racolarea membrilor Partidului Democrat Liberal, îi asigur că vor eşua, pentru că nu vor merge liderii marcanţi ai PDL ci cei care nu au nicio şansă în a evolua aici”, a declarat în cadrul conferinţei de presă de vineri deputatul şi preşedintele PDL BN Ioan Oltean.

Acesta a mai spus că lui nu i s-a cerut să treacă la Mişcarea Populară, asta datorită concepţiilor sale. Potrivit deputatului Ioan Oltean un lider ca Emil Boc „dă un semnal prost membrilor Partidului Democrat Liberal prin starea de incertitudine legată de poziţia sa”. Însă acesta nu este un semn care să denote că Emil Boc ar fi abandonat Partidul Democrat-Liberal, ci în opinia liderului PDL BN Ioan Oltean, primarul oraşului Cluj-Napoca va putea să se ocupe din această poziţie de unirea dreptei după alegerile europarlamentare.

„Dreapta nu are nicio şansă pentru alegerile prezidenţiale dacă nu se adună şi nu realizează această alianţă imediat după europarlamentare. Orgolii n-au ce căuta aici”, a concluzionat Ioan Oltean.

Întrebat cum de fostul ministru al Muncii Ioan Nelu Botiş şi fostul candidat al PDL la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud Vasile Borş au fost prezenţi la întâlnirea cu Elena Udrea se sâmbăta trecută, Ioan Oltean a spus că din simplă curiozitate, aceştia făcând în continuare parte din PDL.



Vă mai recomandăm:
 

Democrat-liberalii bistriţeni se feresc să-şi asume o trecere la PMP

Emil Boc s-a decis: intră în fundaţia Mişcarea Populară


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite