Deputaţii social-democraţi vor spune "Da" traseului centurii ocolitoare propus de primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei conferinţe de presă, atât Dani Suciu, cât şi Doina Pană au precizat că vor vota pentru traseul centurii ocolitoare a municipiului propus de primarul Ovidiu Creţu. În ceea ce priveşte zona pietonală însă Doina Pană a spus că va vota împotriva desfiinţării acesteia, iar Daniel Suciu că se va abţine.


Deşi protestele pentru salvarea Pădurii Codrişor au adunat tot mai mulţi adepţi, ministrul pentru Dialog Social, Doina Pană nu s-a arătat impresionată, declarând în cadrul conferinţei de presă de astăzi că va vota pentru traseul centurii ocolitoare propus de edilul Ovidiu Creţu.

Aceeaşi părere pare să o aibă şi deputatul Daniel Suciu, care a spus că va vota pentru traseul 2 Sud. Acesta a vorbit şi despre reacţiile deputatului PNL Dorin Dobra, care tot astăzi, într-o conferinţă de presă, a pledat pentru inutilitatea acestui referendum. Potrivit social-democratului Daniel Suciu poziţia lui Dorin Dobra a fost lipsită de tact şi diplomaţie.

În ceea ce priveşte Pietonalul Liviu Rebreanu, pe care mai mulţi comercianţi din zonă îl vor deschis circulaţiei auto, Doina Pană a spus că va vota împotriva acestei măsuri, în timp ce Daniel Suciu a precizat că se va abţine.



Vă mai recomandăm:


Bistriţenii, consultaţi cu privire la centura ocolitoare şi desfiinţarea Pietonalului Liviu Rebreanu

Încurcate sunt căile centurii ocolitoare a Bistriţei. CNADNR aşteaptă avizarea PUG-ului de către Agenţia de Mediu pentru a lua o decizie

 


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite