Copil de 7 ani ţinut de învăţătoare în genunchi cu mâinile sus pentru o pungă de chipsuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Un copil de clasa I a fost ţinut de către învăţătoare în genunchi şi cu mâinile sus pe coridorul şcolii pentru că, trimis la cumpărături, băiatul a achiziţionat de la magazinul din apropiere două pungi de chipsuri în loc de una şi nu i-a adus restul învăţătoarei.


Întâmplarea a avut loc la şcoala din localitatea Colibiţa, ieri în cursul dimineţii.  Învăţătoarea a trimis un copil de clasa I să îi achiziţioneze chipsuri de la magazinul din apropierea şcolii. Cu cei 4 lei primiţi de la învăţătoare, copilul a cumpărat două pungi de chipsuri, pe una mâncând-o pe drum.

Ajuns la învăţătoare cu o pungă de chipsuri şi fără rest, băiatul a fost pedepsit. Învăţătoarea l-a pus să stea pe coridorul şcolii în genunchi cu mâinile sus, preţ de minute bune, mama elevului găsindu-l amorţit şi aproape plângând.


”L-am găsit pe coridorul şcolii în genunchi cu mâinile sus. I-am spus să se ridice. Copilul plângea că e amorţit. Am intrat în clasă să văd ce s-a întâmplat. Învăţătoarea râdea şi mi-a spus să-mi spună copilul ce s-a întâmplat pentru că ea nu poate să-mi spună. Într-un final, mi-a spus că i-a dat patru lei şi l-a trimis în pauza de zece la magazin, la bufet, mai exact să-i cumpere o pungă de chipsuri. Copilul a cumpărat două pungi. Una a desfăcut-o pe drum şi a mâncat-o el. Ajungând la şcoală, doamna învăţătoare s-a enervat că de ce a luat două pungi şi a minţit că au costat trei lei şi restul nu l-a mai luat şi pentru asta l-a ţinut din pauza de la zece până la 12 când am ajuns eu la şcoală în genunchi, pe coridor,” a declarat pentru Timp Online, mama copilului.

Familia copilului nu a depus plângere în acest sens la Inspectoratul Şcolar, care nu poate să înceapă o anchetă fără o sesizare. 



Vă mai recomandăm:


Profesoara lor le-a tăiat părul, pentru că nu voiau să îşi acopere capetele

Profesorii cercetaţi penal, ţinuţi departe de copii

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite