Cadavrul unei tinere însărcinate a fost descoperit pe malul râului Bistriţa, într-un cartier al oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost găsit de câţiva copii, pe malul râului Bistriţa FOTO: Bianca Sara
Cadavrul a fost găsit de câţiva copii, pe malul râului Bistriţa FOTO: Bianca Sara

Marţi seara, câţiva copii care locuiesc la blocurile sociale din cartierul Viişoara, au descoperit cadavrul unei femei de 21 de ani, care era însărcinată. Cadavrul, mâncat de animale, a fost găsit pe malul râului Bistriţa, într-o zonă cu vegetaţie mare.

Descoperirea a fost făcută marţi seara, de mai mulţi copii de la blocurile sociale din cartierul oraşului Bistriţa, Viişoara, care se jucau pe malul râului Bistriţa, la câteva sute de metri de locuinţă. 

Cadavrul în descompunere a fost găsit pe spaţiul verde şi era mâncat de animale. Este vorba despre o tânără de 21 de ani care locuia într-unul din blocurile din apropiere. Aceasta a fost văzută în viaţă, ultima oară, sâmbătă. 

Lângă cadavru a putut fi observată şi o pungă, folosită cel mai probabil pentru consumul de prenadez. Femeia era o cunoscută consumatoare de droguri, iar posibilitatea unei supradoze este luată în calcul.

Tânăra de 21 de ani era căsătorită şi avea un băieţel de 5 ani. De asemenea, vecinii femeii spun că aceasta era gravidă cu al doilea copil, sarcina fiind la început. Femeia nu muncea şi trăia din cerşit şi mila vecinilor. 

„Poliţia a fost sesizată despre faptul că s-a găsit un cadavru, în Viişoara, în apropierea râului Bistriţa. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care în cadrul verificărilor efectuate, a stabilit că este vorba despre o tânără de 21 de ani din Viişoara. În prezent, poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor care au dus la decesul tinerei”, a declarat pentru Bistriţeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite