Bărbatul ajutat de adolescentul strivit de o poartă şi o autoutilitară transporta lemne ilegal. Tânărul a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a ajuns vineri noaptea în stare gravă la spital şi s-a stins sâmbătă la prânz FOTO: bistriţeanul.ro
Tânărul a ajuns vineri noaptea în stare gravă la spital şi s-a stins sâmbătă la prânz FOTO: bistriţeanul.ro

Potrivit poliţiei bistriţene, bărbatul ajutat de adolescentul strivit de o poartă şi o autoutilitară, transporta lemne ilegal. Acesta s-a trezit cu dosar penal pentru că nu a asigurat autoutilitara care l-a strivit pe tânăr, dar şi cu o amendă de 1000 de lei pentru că transporta lemne ilegal. Între timp, tânărul de 17 ani s-a stins la spital.

Un incident stupid petrecut vineri noaptea în localitatea Josenii Bârgăului l-a băgat în mormânt pe un adolescent de 17 ani. Acesta voia să ajute un bărbat de 41 de ani să descarce nişte lemne dintr-o autoutilitară.

În timp ce deschidea poarta pentru a putea intra autoutilitara într-o curte, adolescentul de 17 ani a fost strivit de poarta dărâmată de maşina cu lemne care se afla în pantă şi nu fusese asigurată cu frâna de mână.

Oamenii din zonă şi pompierii militari l-au scos în doar câteva minute de sub poarta din metal şi de sub autoutilitara de 3,5 tone. Medicii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe băiat în stop cardio-respirator, însă au reuşit să-l aducă la viaţă cu ajutorul manevrelor de resuscitare.

Tânărul a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde însă a decedat sâmbătă la prânz.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 41 de ani  este cercetat pentru „vătămare corporală din culpă”, pentru că nu a asigurat autoutilitara.

„Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei, întrucât a transportat material lemnos fără a avea documente legale de provenienţă şi transport, iar cantitatea de 2,79 mc de material lemnos, în valoare de 320,85 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării”, precizează reprezentanţii poliţiei bistriţene.Vă mai recomandăm:

Un tânăr de 31 de ani şi-a pierdut viaţa după ce prietenul său ameţit de alcool a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate

Accident mortal în Şintereag. Băut bine şi gonind cu o viteză ameţitoare, un tânăr a lovit în plin o autoutilitară de curierat

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite