Apartamentul celui mai longeviv preşedinte de club, scos la licitaţie. Jean Pădureanu se chinuie să plătească despăgubirile din Dosarul Transferurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, apartamentul preşedintelui de onoare al Gloriei Bistriţa va fi scos la licitaţie de către ANAF. Jean Pădureanu a vândut deja un apartament pe care îl deţinea în Bucureşti şi are poprire pe pensie, însă datoriile în valoare de 330.000 de lei.

Şi-a vândut apartamentul din Bucureşti, i s-a pus poprire pe pensie, însă Jean Pădureanu, preşedintele de onoare al Gloriei Bistriţa şi cel mai longeviv preşedinte de club din ţară tot nu a reuşit să stingă datoriile pe care le are statului român. 

Potrivit sentinţei date în Doarul Transferurilor, pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Jean Pădureanu a fost obligat să plătească despăgubiri în valoare de 328.440 de lei, la care se adaugă cheltuieli de judecată de 65.000 de lei.

Miercuri, ANAF va scoate la licitaţie pentru a treia oară apartamentul din Bistriţa al lui Jean Pădureanu, singura sa avere. Acesta este scos la licitaţie la jumătate din valoarea sa. ANAF cere pentru apartamentul lui Jean Pădureanu doar 94.188 de lei.

Apartamentul este situat la doi paşi de centrul istoric al Bistriţei, are 85 de metri pătraţi şi se întinde pe două etaje. Locuinţa Lordului are trei camere, o bucătărie, o baie, o cămară pentru alimente, o debara şi un hol. 

Potrivit acestuia, apartamentul a fost primit de către Jean Pădureanu de la stat, cel mai probabil înainte de `90, fiind ulterior cumpărat în rate de preşedintele de onoare al Gloriei Bistriţa. 

Vă mai recomandăm:  

Jean Pădureanu, declaraţii sfâşietoare: “Am tot organismul zdruncinat. Durerile nu mai contenesc...”

"Sunt sărac lipit pământului. Aştept mila prietenilor!". Mărturie cutremurătoare a unui condamnat din fotbalul nostru

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite