Antrenorul echipei Arsenal Bistriţa şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: citynews.ro
FOTO: citynews.ro

Petre Avădanei, antrenorul şi preşedintele echipei Arsenal Bistriţa şi-a pierdut viaţa ieri într-un accident de circulaţie petrecut în judeţul Suceava. Atât fratele său, cât şi fiul său, care se aflau cu el în maşină se află în stare gravă.


Potrivit Monitorul de Suceava, accidentul s-a produs între localităţile Cornu Luncii şi Sasca. În accident au fost implicaţi Petre Avădanei, fratele, fiul său şi soţia sa, care se îndreptau spre Probota-Dolhasca pentru a petrece Paştele alături de rude.

Antrenorul echipei Arsenal ar fi vrut să depăşească o autoutilitară şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, derapând şi ieşind în decor unde s-a răsturnat. Petre Avădanei, care era la volanul maşinii, a fost aruncat prin lunetă pe carosabil, decedând pe loc. În urma impactului, fratele antrenorului a fost proiectat într-un şant, aflându-se momentan în stare gravă. Leziuni grave a suferit şi fiul său.

Petre Avădanei este preşedinte şi antrenor la clubul Arsenal Bistriţa, pe care l-a înfiinţat în 2005. Copiii şi juniorii pregătiţi de antrenorul de 53 de ani au reuşit să se claseze pe locul al treilea la Memorialul „Gheorghe Ola” şi pe locul 9 la faza naţională a cupei „Gică Hagi”.

Antrenorul a fost şi în atenţia Parchetului în 2010, fiind prins în flagrant de poliţişti în timp ce primea suma de 500 de euro pentru a-i acorda dreptul de transfer unui jucător.
 

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite