Alegeri parlamentare 2016. Plângere ciudată la BEJ: un bărbat a reclamat că primarul din comuna sa ar fi pus poliţia să-l omoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Alegeri parlamentare 2016 Bistriţa-Năsăud. Un bărbat din Lechinţa a depus o plângere cel puţin ciudată la Biroul Electoral Judeţean. Acesta a reclamat faptul că primarul din comuna sa, împreună cu preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan, ar fi pus poliţia să-l omoare. Plângerea a ajuns la IPJ Bistriţa-Năsăud.

Plângere a fost depusă după prânz, la Biroul Electoral Judeţean. Potrivit purtătorului de cuvânt al BECJ, Reghina Berari, bărbatul a redactat o plângere în care spunea că a primarul din comuna Lechinţa, unde are şi el domiciliul, împreună cu preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan ar fi pus poliţia să-l omoare. 

Alegeri parlamentare 2016 Bistriţa-Năsăud

În aceeaşi plângere, bărbatul spune că cei doi şi-au „infiltrat” oamenii în secţiile de votare.  Plângere a fost direcţionată către Inspectoratul de Poliţie Judeţean, care a şi trimis un echipaj să verifice veridicitatea informaţiilor. Bărbatul care a făcut plângerea, care se pare că are un istoric bogat în acest sens, a fost dus şi el cu o dubă a Jandarmeriei în Lechinţa pentru declaraţii. 

Vă mai recomandăm:

Alegeri parlamentare 2016. Preşedinta unei secţii de votare din Buzău a aruncat în foc ştampilele cu Votat - VIDEO

Alegeri parlamentare 2016. La Ploieşti, operatorul de date de la o secţie a ajuns la spital după ce i s-a rupt scaunul

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite