ACCIDENT Două maşini s-au ciocnit după care au ajuns la 100 de metri una de alta lângă Bistriţa GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accidnet rutier spectaculos a avut loc marţi seara în Groapa Sărăţii la ieşirea din cartierul bistriţean Viişoara. O maşină s-a lovit atât de tare de o alta încăt a fost proiectată la peste o sută de metri distanţă de locul impactului. Patru persoane au ajuns în spital rănite uşor.

Şoferul de 35 de ani al unei maşini care se îndrepta dinspre Beclean spre Bistriţa a pierdut controlul maşinii a intrat pe contrasens unde s-a izbit de o maşină din judeţul Suceava care circula regulamentar dinspre Bistriţa. În urma impactului, cele două maşini au ajuns în şanţul de pe marginea drumului, dar la o distanţă de peste o sută de metri una de alta.

image

Click pe poze pentru galerie foto

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au avut bătăi serioase de cap pentru a reuşi să înţeleagă cum anume s-a produs accidentul, deoarece pe drum nu au putut fi văzute urme de frână, iar distanţa foarte mare dintre cele două maşini a făcut totul şi mai dificil. În cele din urmă au constatat că vinovat a fost şoferul maşinii înmatriculate în Bistriţa-Năsăud.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar cel din Bistriţa avea o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea sub influenţa alcoolului, au explicat poliţiştii.

În fiecare dintre cele două maşini se aflau câte două persoane, toţi cei patru fiind transportaţi la spital. „Patru victime au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Bistriţa pentru a li se oferi îngrijiri medicale. Trei dintre aceştia au suferit răni uşoare, iar cel de-al patrulea a avut o plagă deschisă la nivelul capului", a explicat medicul Bogdan Câmpean de la SMURD Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite