Accident cu 6 victime în faţa spitalului din Năsăud. Două dintre ele se află în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autoturisme s-au ciocnit frontal joi dimineaţa chiar în faţa Spitalului Orăşenesc din Năsăud. Unul dintre tinerii care a fost proiectat prin parbriz în urma impactului se află în stare gravă, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

Accidentul s-a produs joi dimineaţa la ora 03:00, în faţa Spitalului Orăşenesc din Năsăud. În accident au fost implicate două autoturisme, care s-au ciocnit frontal. Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului.

„O ambulanţă S.A.J. care se deplasa spre alt caz medical, a găsit un tânăr în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral şi facial grav, proiectat prin parbrizul autoturismul care se deplasa în direcţia Năsăud – Ilva Mică. Alţi doi tineri, conducătorii auto ai maşinilor implicate în accident au rămas încarceraţi, iar celelalte trei victime au fost găsite în afara autoturismelor, conştiente, cu multiple leziuni şi traumatisme”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa, Marius Rus.

Două dintre persoanele implicate în accident au necesitat manevre de terapie intensivă avansată, având leziuni care le puneau viaţa în pericol.

De vină pentru producerea accidentului este un tânăr de 19 ani din comuna Rebrişoara, care a pătruns pe contrasens şi a intrat în plin în autoturismul care circula regulamentar din sens opus. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

image

Vă mai recomandăm:

Un bărbat din Rusu Bârgăului a fost spulberat de maşina unui sucevean care se întorcea acasă din Italia. Impactul a fost fatal

Accident mortal pe DN 15 A. Un tânăr a murit, iar tatăl său se zbate între viaţă şi moarte la spital

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite